четвер, 07 березня 2019 11:35

В Україні стане більше дешевих меблів

В Україні стане більше дешевих меблів
epravda Компанія JYSK за 4 роки планує відкрити до 100 магазинів

Компанія JYSK, яка займається продажем меблів і товарів для дому, планує в найближчі 4 роки збільшити свою мережу магазинів в Україні в два рази - до 100 торгових точок.

"Всього за найближчі 4 роки данці розраховують подвоїти кількість магазинів в Україні - до 100 торгових точок", - повідомив виконавчий директор JYSK Україна Євген Іваниця передає Економічна правда.

Іваниця додав, що зараз мережа компанії JYSK Україна, яка входить в групу JYSK Nordic (Данія), нараховує 47 торгових точок. Це значно менше, ніж, наприклад, в Польщі (225) і Німеччині (майже 1000).

В 2018/2019 фінансовому році компанія відкриє 12 нових магазинів, в тому числі в Кам'янець-Подільському, Чернігові та Києві. Виручка JYSK Україна за результатами 2017/2018 фінансового року становила понад 1 млрд гривень, кількість покупців - близько 2 млн.

Глава JYSK Україна розповів, що більшість товарів, які продаються в її магазинах, є імпортними, але в минулому році компанія закупила в українських виробників товарів приблизно на 200 млн грн.

Він зазначив, що в 2012 році материнська компанія JYSK викупила всі франчайзингові магазини мережі в Україні. З 2004 року їх відкрилося 10.

"Результати були хорошими, але темпи відкриття повільними, тому керівництво прийняло рішення викупити всі франчайзингові магазини", - пояснив Іваниця.

Він додав, що JYSK хоче відмовитися від пластикових пакетів і вже проводить відповідний експеримент в чотирьох магазинах - в Дніпрі, Запоріжжі, Білій Церкві та Гатному. За словами Іваниці, покупці поставилися до такої ініціативи позитивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: IKEA знайшла, хто доставлятиме її продукцію в Україну

"Скоро поступово всі магазини відмовляться від пакетів. А зараз ми пропонуємо сумки, які можна використовувати нескінченно - великі і місткі по 30 гривень", - сказав він.

Компанія JYSK з'явилася в 1979 році. JYSK Nordic належить понад 1,2 тис. магазинів в 20 країнах. Крім того, в 24 країнах відкриті франчайзингові магазини мережі.

Відкриття супермаркету IKEA в київському торговому центрі Ocean Mall відкладається. До кінця 2019 року компанія планує відкрити чотири торгові точки площею близько 500 кв м, де будуть видавати товар, замовлений через інтернет.

IKEA робить вже третю спробу вийти на український ринок. Перший торговий центр компанія планувала відкрити в 2006 році поряд з Бориспільської траси.

Зараз ви читаєте новину «В Україні стане більше дешевих меблів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути