четвер, 07 березня 2019 10:50

Повідомили, скільки торгових точок відкриє IKEA в Україні

Повідомили, скільки торгових точок відкриє IKEA в Україні
Шведська компанія планує відкрити в Києві чотири невеликих магазини площею близько 500 кв м. Фото: з відкритих джерел

Відкриття супермаркету IKEA в київському торговому центрі Ocean Mall відкладається. До кінця 2019 року компанія планує відкрити чотири торгові точки площею близько 500 кв м, де будуть видавати товар, замовлений через інтернет.

Проблем з пропозицією щодо площ немає. Кожен ТЦ буде радий відкриттю невеликого магазину IKEA. Орендар гарантовано отримає великий потік відвідувачів, про це пише Liga.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: IKEA знайшла, хто доставлятиме її продукцію в Україну

Зміни пов'язані із затримкою введення в експлуатацію ТРЦ Ocean Mall, який повинен був стати першою великою торговою точкою IKEA в Україні площею близько 6000 кв м.

IKEA робить вже третю спробу вийти на український ринок. Перший торговий центр компанія планувала відкрити в 2006 році поряд з Бориспільської траси. Тоді їй не вдалося отримати ділянку лісу площею 70 га через конфлікт з київською владою, які виступили проти вирубки дерев. Другий раз IKEA спробувала відкрити магазин в 2009-му і навіть купила ділянку площею близько 60 га в Одеській області, але через рік пішла з України.

IKEA заснована в 1943 році в Швеції Інгваром Кампрадом. Перший власний магазин компанії відкрився в 1958 році. На кінець серпня ритейлер керував 403 магазинами в 49 країнах світу. Продажі IKEA в період з вересня 2017 року по серпень 2018 року склали 38,8 млрд євро. За цей же період магазини мережі відвідали 957 млн ​​чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, скільки торгових точок відкриє IKEA в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути