вівторок, 29 січня 2013 11:06

"Уманьгаз": збори акціонерів відбулися, всі питання порядку денного розглянуті

25 січня 2013 невідомими особами була зроблена спроба зірвати загальні збори акціонерів ПАТ "Уманьгаз". Станом на 25 січня 2013 100% статутного капіталу ПАТ "Уманьгаз" належить 28 акціонерам, у числі яких НАК "Нафтогаз України" (володіє 25% акцій) і інші юридичні, фізичні особи, передає УНН.

Збори відкрила голова реєстраційної комісії Шпанко Галина Федорівна, у присутності представників НКЦБФР. Відео з відкриття зборів акціонерів можна переглянути за посиланням. Згідно зачитаним протоколам, на початок загальних зборів акціонерів було зареєстровано 6 представників акціонерів підприємства і 6 акціонерів особисто, сума зареєстрованих акцій склала 984 635 штук або 63,56% статутного капіталу.

"Після того, як глава реєстраційної комісії зачитала протокол і зафіксувала кворум у більш ніж 63%, частина акціонерів спробували зірвати збори, відзначає Щербаков Олег, представник акціонера, який здійснював спостереження за процедурою реєстрації - Кульмінацією ситуації стала анонімна заява про замінування приміщення. Після ретельної перевірки будівлі та прилеглих територій, як і слід було очікувати, фахівці нічого не виявили".

Незважаючи на провокації, загальні збори акціонерів ПАТ "Уманьгаз" відбулися в рамках закону, всі питання по порядку денному були розглянуті. Підприємство продовжує роботу в нормальному режимі.

ПАТ "Уманьгаз" створене в 1997 р. і займається транспортуванням газу по розподільних трубопроводах, а також продає газ населенню і бюджетним установам в Черкаській області.

Зараз ви читаєте новину «"Уманьгаз": збори акціонерів відбулися, всі питання порядку денного розглянуті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути