вівторок, 12 вересня 2017 16:22

Тисячі тонн вугілля з ПАР забезпечать безперебійну роботу Чернігівської та Дарницької ТЕЦ

Тисячі тонн вугілля з ПАР забезпечать безперебійну роботу Чернігівської та Дарницької ТЕЦ
75 тисяч тонн антрацитового вугілля з ПАР вже прибули в Україну. Фото: Вікна

В Україну прибула чергова партія антрацитового вугілля з ПАР об'ємом 75 тисяч тонн, повідомляють українські ЗМІ. Ці поставки дозволять забезпечити безперебійну роботу двох ТЕЦ (Чернігівської та Дарницької) в опалювальний сезон.

На африканському вугіллі працюватимуть як Дарницька ТЕЦ підприємства "Євро-Реконструкція", так і Чернігівська ТЕЦ підприємства "ТехНова": теплом і гарячою водою забезпечать 300 тисяч жителів Дарницького та Дніпровського районів столиці, а також 135 тисяч жителів Чернігова.

"Вугілля з ПАР якісне, має низьку зольність, високу калорійність. Це все призводить до того, що такого вугілля потрібно менше. Відповідно зменшується утворення золошлаків", - прокоментував В'ячеслав Селіванов директор ТОВ "Євро-Реконструція".

За його словами, наступна поставка запланована на кінець року. Палива цілком вистачить на безперебійне постачання теплом і гарячою водою весь опалювальний сезон, впевнені в компанії.

"Я можу заспокоїти споживачів - цей опалювальний період, а також осінньо-зимовий максимум навантажень ми пройдемо належним чином", - запевнив Селіванов.

На підприємстві впевнені, що поставка енергетичного вугілля антрацитної групи з ПАР підтверджує, що дві теплоцентралі продовжать свою роботу. Тому в будинках і дитячих садках цієї зими буде тепло.

Зараз ви читаєте новину «Тисячі тонн вугілля з ПАР забезпечать безперебійну роботу Чернігівської та Дарницької ТЕЦ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути