неділя, 19 травня 2013 13:22

Торти з памперсів і дитячого одягу купують на хрестини і весілля
8

Фото: Фото: Анни УСІК

Торти та іграшки з памперсів, рушників і дитячого одягу киянка Тетяна продає на ярмарку у столичному Українському домі. На більшість у Великодні дні робить знижки - у 100-200 гривень. Торт з памперсів і комплекту рушників продає за 600 грн. Раніше такий коштував 750.

"Найчастіше такі фігурки з памперсів купують на родини та хрестини, коли йдуть провідувати породіллю і немовля у пологовий чи додому, - розповідає Тетяна. - Торти з рушників замовляють на весілля. Це гарний подарунок і виглядає по багатому".

Львів'янка Вікторія Цибенко робить торти та іграшки з памперсів четвертий рік. Приймає замовлення через соцмережі. Продає свої вироби від 400 грн. У вартість входять придбані памперси і засоби по догляду за немовлятами.

"Торт з памперсів замовляють найчастіше. Купують на хрестин чи перший день народження малюка, - говорить Вікторія. - Цей тортик розкладається, підгузники та інші компоненти батьки дитини зможуть використати. Перш ніж робити такий подарунок, враховую усі побажання замовника. Можемо разом піти і придбати підгузники необхідного розміру і фірми-виробника. До тортика можна включити засоби дитячої гігієни, одяг, іграшки та інші товари для дітей і мам.

Показує торт на три яруси, зроблений з підгузників "Памперс" і "Хагіс".

"Для новонароджених часто замовляють памперси різних марок, бо на одну у дитинки може бути алергія. Все менше просять докладати до торта дитячі креми та олійки. Дерматологи часто проти того, щоб їх батьки наносили на ніжну дитячу шкіру. Тепер багато діток народжуються з алергією".

На одне замовлення Вікторія витрачає 3-4 години. Окрім подарунків, торти декорує стрічками і креп-папером. До подарунка додає листівки з привітаннями і побажаннями для батьків і дітей.

Зараз ви читаєте новину «Торти з памперсів і дитячого одягу купують на хрестини і весілля ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути