середа, 03 квітня 2013 17:16

З Польші вигідно везти памперси і порошок, а з Італії – оливкову олію
10

Фото: Фото надане Андрієм Присяжнюком

З Польщі вигідно ввозити в Україну побутову хімію.

Про це Gazeta.ua розповів Андрій Присяжнюк із міста Пустомити на Львівщині.

"Скупляюсь у Польщі, коли їжджу туди по роботі. Раніше возив тільки курячі стегна, фарш та ковбаси. Фарш купляю по 15-20 гривень на наші гроші, а ковбасу дешевше, ніж по 30 гривень не беру, бо може попастися дуже погана. Ящиками привозив гриби-печериці і банани, коли були по 9-10 гривень за кілограм", - розповів чоловік.

За порадою батька почав торгувати польською побутовою хімією.

"Дружина у соціальних мережах зробила групb "товари з Польші і Німеччини". На замовлення привожу людям порошок, шампунь, памперси. То найпопулярніші товари у нас, бо трохи дешевші, ніж в Україні. Собі почав возити пральний порошок, бо якісніший, ніж наш. Польський не містить фосфатів і не викликає алергії. Беру у великих пачках по 10 кілограм. У польському гіпермаркеті купую по 25 злотих - 64 гривні, тут продаю по 160 гривень", - зазначив Присяжнюк.

Частину товару продає на ринку у Львові.

"Коли їдемо до тещі у Львів, заїжджаємо на ринок. За годину збуваємо 10 пачок. Однієї вистачає на рік. Є попит на дитячий порошок. Він дуже якісний. Не псує речі, не викликає у дітей алергії. Памперси замовляють по 3-5 пачок. До каси у супермаркеті везу їх у пачках на двох візках", - сказав чоловік.

Коли їздить до Німеччини на власному авто, привозить каву і шоколад.

"На каві я не заробляю, бо ціна майже та сама, що в нас. У Берліні 5 євро, у нас в "Ашані" - 58 гривень. Найбільше замовлень друзі і родичі роблять на товари з Італії. Там продукти дуже якісні. Можна за копійки купити каву, різні сорти сиру і шоколаду, дуже смачні спагетті. Всім дуже подобається італійська оливкова олія. Вона добра, пахуча і смачна. Соняшникову ми вже півтора роки не купуємо. Дружина усе готує на оливковій. Іноді замовляють італійське "мартіні". Дешевше за наше десь на 5 євро - 50 гривень. На прохання привожу "Лімончеллу" і "Бейліз", "Текілу" і "Мартіні Асті", - розповів Присяжнюк.

Зараз ви читаєте новину «З Польші вигідно везти памперси і порошок, а з Італії – оливкову олію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути