вівторок, 10 жовтня 2017 17:26

Токени за інвестиції?

Брокерська компанія PrivateFX пропонує всім своїм клієнтам можливість отримати токени від майбутнього ICO на пільгових умовах, в рамках процедури presale. ICO Presale, або також відомий як Pre-ICO, є подією продажу токенів, яке запускають підприємства Blockchain до того, як буде проведена офіційна кампанія в натовпі або ICO.

 

Цілі по збору коштів для Pre-ICO часто нижче в порівнянні з основними ICO, а токени зазвичай продаються дешевше. З метою обачності Пре-ІСО в ідеалі використовують окремі інтелектуальні контракти з основної події ICO - про це повідомляється на необхідності уникати поєднання засобів Пре-ICO з основним ICO для забезпечення належної та легкої звірення рахунків та аудиту, В деяких проектах використовуються попередні ІСО як спосіб накопичення коштів для покриття витрат, понесених на шляху до запуску основного ICO.

Деякі з витрат включають платні рекламні оголошення, стратегічний набір і витрати на зустріч, щоб допомогти зацікавити інвесторів. У кожного клієнта є можливість конвертувати свій депозит в PrivateFX в токени нової компанії з коефіцієнтом, всього лише виконавши одну або кілька (на вибір клієнта) простих умов.

1) активна торгівля на своєму торговому або ПАММ-рахунку (з виконанням норм проторговки, передбачених діючими регламентами);

2) активне інвестування в ПАММ-рахунки або ПАММ-індекси компанії (з вкладенням всього свого депозиту в будь-які ПАММ-рахунки або ПАММ-індекси компанії на свій вибір;

3) активну участь в просуванні майбутнього ICO - так званої bounty програми, - умови якої будуть незабаром представлені.

ICO Bounty - це можливість отримати знатний куш біткоінів або токенів на ICO, еквівалентних солідній сумі в доларах за певні рекламно-інформаційні дії без необхідності вкладати свої гроші.

Популярні типи баунті-нагород ICO:

- PR проекту - ви допомагаєте просувати стартап, щоб про нього максимально дізналися потенційні інвестори, Фейсбук, Твіттер, підписні кампанії на форумі Bitcointalk, поштова підписка по e-mail;

- переклади інформації про ICO на інші мови, пошук багів, дизайн лого, буклетів та іншої інформації (іноді на конкурсній основі), розробка мобільних додатків, гаманців або інших програмних додатків.

Зараз ви читаєте новину «Токени за інвестиції?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути