вівторок, 29 вересня 2015 16:46

Суд розглядає банкрутство нафтової компанії покійного нардепа Єремеєва

Суд розглядає банкрутство нафтової компанії покійного нардепа Єремеєва
Фото: 112.ua

Господарський суд Рівненської області 12 вересня відкрив провадження щодо справи про банкрутство ТОВ "Торговий дім "Континіум-Галичина".

Про це йдеться в офіційному повідомленні Реєстраційної служби рівненського обласного управління юстиції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Континіум-Галичина" зареєстрована на кіпрський "Даркод Оверсіз Лімітед", спеціалізується на оптовій і роздрібній торгівлі паливом, іншими товарами.

ТД "Континіум-Галичина" входить до групи "Континіум", що належить Степану Івахіву, Сергію Лагуру, Петру Димінському, а також правонаступникам покійного Ігоря Єремеєва.

Нагадаємо, що Єремеєв травмувався 26 липня 2015 року, впавши з коня на Волині, і помер 12 серпня в лікарні в Цюріху. Був депутатом Верховної Ради декількох скликань, останнього - очолював депутатську групу "Воля народу".

Крім торгового дому "Континіум-Галичина" в групу "Континіум" входять нафтові компанії: "Континент Нафто Трейд" (торгівельна марка WOG), "Західна нафтова група", мережа автозаправок "Вест Ойл Груп", Херсонський нафтопереробний завод, "Вог Аеро Джет", а також компанії харчової галузі.

Зараз ви читаєте новину «Суд розглядає банкрутство нафтової компанії покійного нардепа Єремеєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути