середа, 30 липня 2014 09:00

"Радикал банк" очолив рейтинг фінустанов, що зберегли довіру клієнтів

"Радикал банк" очолив рейтинг фінустанов, що зберегли довіру клієнтів

ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" став переможцем II Міжнародного конкурсу "Банк, якому довіряють - 2014" в номінації "Банк, що зберіг довіру клієнтів" за версією спеціалізованого видання "Банкір".

Конкурс створено для зростання рівня довіри громадськості, клієнтів і партнерів до банківських установ.

Основним критерієм у визначенні найкращих банків є оцінка якісних показників діяльності кредитно-фінансових структур. При цьому, організатори конкурсу враховують думку регулятора, рейтингових агентств, соціологічних служб, профільних фондів та асоціацій, і самих клієнтів. Особлива увага приділяється прозорості роботи банків, позитивній діловій репутації, якості банківських продуктів і наявності програм лояльності.

Високий рівень довіри клієнтів - найвища похвала для будь-якої гідної кредитно-фінансової установи. Те, що ми зберегли її в складних умовах економічної кризи в Україні, говорить про правильний напрямок розвитку "РАДИКАЛ БАНКУ". Попереду ще багато роботи, але "РАДИКАЛ БАНК" завжди буде "тримати марку" і надавати своїм клієнтам банківські послуги тільки виняткової якості!", - розповів Заступник Голови Правління Ігор Артеменко.
Крім того, протягом 2014 "РАДИКАЛ БАНК" двічі потрапляв до п'ятірки найкращих банків-партнерів Державної Іпотечної Установи за обсягами рефінансування іпотечних кредитів, де займав друге і третє місця.

Про Радикал банк:

ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" заснований в 2009 році і надає широкий спектр фінансових послуг як приватним, так і корпоративним клієнтам. На даний момент, згідно з класифікацією Національного банку України, "РАДИКАЛ БАНК" відноситься до 4 групи. У 2013 році за розміром активів банк піднявся зі 122 на 95 місце. З червня 2014 Банк працює під девізом "Банк для всієї сім´ї". ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Ліцензія НБУ No 256 від 18.11.2011 року.

Зараз ви читаєте новину «"Радикал банк" очолив рейтинг фінустанов, що зберегли довіру клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути