вівторок, 12 грудня 2017 15:24

Ощадбанк попередив, що два дні не прийматиме комунальні платежі

Ощадбанк попередив, що два дні не прийматиме комунальні платежі
Зміни у графіку роботи пов'язані з переходом Ощадбанку на новий план рахунків бухгалтерського обліку, згідно з рішенням Нацбанку. Фото: biz.nv.ua

У суботу і неділю, 16 і 17 грудня, відділення Ощадбанку не прийматимуть оплату за комунальні послуги. У цей час відділення працюватимуть у режимі консультацій.

Водночас, 18, 19 і 20 грудня відділення будуть працювати на 1 годину більше. А платежі прийматимуть за пільговими тарифами, повідомили у прес-службі Ощадбанку.

Такі зміни у роботі пов'язані з переходом Ощадбанку на новий план рахунків бухгалтерського обліку, згідно з рішенням Нацбанку.

"Ощадбанк, зважаючи на масштабний обсяг клієнтських даних та найбільшу мережу відділень, здійснив усі підготовчі роботи заздалегідь. Для мінімізації незручностей фінальний етап переходу на новий план рахунків переведуть у вихідні дні. Відповідно замінять графік роботи відділень", – наголосили у прес-службі банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове шахрайство: як в українців виманюють гроші у Skype

Клієнти не відчують незручностей. Усі договірні умови, окрім реквізитів рахунку, залишаться без змін.

16-17 грудня 2017 року операції по платіжних картках у банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах та торговельно-сервісній мережі проводитимуться в звичайному режимі без обмежень. Кошти на карткових рахунках будуть доступні у звичайному режимі.

Google запустив в Україні сервіс безконтактних платежів Android Pay. Потрібно завантажити на смартфон спеціальний мобільний додаток. Після чого обрати банківську карту, яку використовуватимете для оплати. Окрім банківських карток, до переліку можна додати карти лояльності різних компаній. За допомогою Android Pay можна оплатити покупки у супермаркетах, розрахуватися за пальне на АЗС. Також - проїзд у столичному метро.

Зараз ви читаєте новину «Ощадбанк попередив, що два дні не прийматиме комунальні платежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути