пʼятниця, 02 квітня 2021 21:10

Оприлюднили топ-5 оплачуваних стажувань у великих компаніях

Оприлюднили топ-5 оплачуваних стажувань у великих компаніях
Для стажерів є пропозиції від українських та міжнародних компаній. Фото: unsplash

Юристам, фінансистам, комунікаційникам та інженерам, які хочуть почати кар'єру, пропонують скористатися нагодою постажуватись у великих компанію.

Відповідну підбірку підготували у robota.ua.

Практика кримінального права та захисту бізнесу в ARZINGER (Київ)

Юридична компанія шукає стажиста. Вимоги до кандидатів: студент 4-го і вище курсу юридичного факультету; англійська – Upper-Intermediate; можливість працювати протягом тижня 30 годин+.

Дистанційний фінансовий консультант в UKRSIBBANK BNP Paribas Group (Харків)

Портрет ідеального кандидата: вища освіта за економічним напрямом; прагнення до розвитку та кар'єрного зростання.

Пропонується: робота в міжнародній фінансовій організації; офіційне працевлаштування; медичне страхування та страхування життя; 25 календарних днів відпустки; бонус за результатами роботи; доступ до програм навчання та тренінгів.

Junior PPC specialist у Dentsu Ukraine (Вінниця)

Міжнародна комунікаційна група у вінницькому офісі агентства iProspect Ukraine відкриває вакансію. Навички та досвід, необхідні роботодавцю: готовність на старті вчитися інтенсивно та понаднормово; добре знання Excel; уміння формулювати та доносити свої думки іншим людям; знання основ маркетингу; англійська – Intermediate; бути командним гравцем і водночас самостійним в роботі.

Пропонується: команда талановитих, сильних експертів; активна участь у соціальних проєктах та благодійних заходах; відкритість до спілкування, підтримка, увага; освітня платформа з різними курсами, яка доступна для всіх співробітників 24/7.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці відкривають бізнеси в Польщі: чому обирають цю країну

Інженер-механік у "Київводоканал" (Київ)

Вимоги: наявність диплома бакалавра/молодшого спеціаліста в галузі машинобудування; вміння читати креслення; розуміння основних сучасних технологічних процесів металообробки; навички роботи в AutoCAD/Compas/T-FLEX; бажання працювати за спеціальністю; знання в галузі зварювання металів будуть плюсом.

Гарантується: досвід оплачуваної роботи за спеціальністю; іменний сертифікат про стажування з детальним зазначенням компетенцій; підтримка досвідчених колег із багаторічним стажем та унікальними знаннями; перспектива кар'єрного зростання.

Стажист у бухгалтерію у Caparol Ukraine (Київ)

Компанія, лідер у сфері лакофарбових матеріалів і систем теплоізоляції будівель, розпочинає пошук стажиста у бухгалтерію на повний день. Вимоги: навчання у ВНЗ або нещодавній випускник - фінанси/бухгалтерія/аудит; знання MS Office.

Пропонується: офіційне оформлення, стабільна зарплата; сучасний офіс біля станції метро з корпоративною бібліотекою, курсами англійської, зоною для відпочинку та спорту; тренінги та навчання; внутрішні івенти та тімбілдінги; колектив однодумців.

Найбільш затребуваними фахівцями від початку 2021 року є водії, продавці, вантажники.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили топ-5 оплачуваних стажувань у великих компаніях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути