пʼятниця, 10 квітня 2020 12:17

Метінвест виділив 1,2 млн грн на продуктові набори для ветеранів виробництва в містах присутності

Метінвест виділив 1,2 млн грн на продуктові набори для ветеранів виробництва в містах присутності
Адресну допомогу отримають понад дві тисячі осіб в Маріуполі, Запоріжжі, Кривому Розі, Авдіївці, Кам'янському, Покровському та Новгородському

Під час карантину Група Метінвест забезпечить продуктовими наборами ветеранів виробництва в містах своєї присутності, повідомила прес-служба компанії.

Адресну допомогу отримають понад дві тисячі осіб в Маріуполі, Запоріжжі, Кривому Розі, Авдіївці, Кам'янському, Покровському та Новгородському. На закупівлю продуктів харчування Метінвест виділив 1,2 млн грн.

Набори передадуть тим, хто особливо потребує підтримки: одиноким людям старше сімдесяти років і людям з інвалідністю. Доставкою займуться волонтери з молодіжних організацій Метінвесту. Це дозволить мінімізувати контакти з зовнішнім світом і, як наслідок, ймовірність заразитися.

Кожній людині додому принесуть 30 термопакетів з повністю готовою їжею, яку необхідно буде тільки розігріти. Це вакуумно запаковані продукти, які не вимагають часу на приготування. В набори входять різні поєднання різних видів каш з м'ясом.

"У складний для України час важливо спрямовувати ресурси туди, де вони потрібні найбільше. Подбати про ветеранів виробництва - ідея наших співробітників, яку ми з готовністю підтримали. Це частина нашої комплексної програми по боротьбі з розповсюдженням коронавірусу. Ми робимо і будемо робити все, щоб допомога була всебічною: забезпечуємо лікарні киснем, закуповуємо експрес-тести і обладнання для медиків, захисні засоби для правоохоронців", - зазначив генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков.

Нагадаємо, акціонер Групи Метінвест Рінат Ахметов направив 300 мільйонів гривень на боротьбу з COVID-19. Для цього він об'єднав всі ресурси - благодійного фонду, ФК "Шахтар", компаній ДТЕК, Метінвест та інших активів Групи SCM для допомоги Україні.

Фонд Ріната Ахметова закупив для всієї країни 300 тисяч експрес-тестів на коронавірус, апарати штучної вентиляції легенів, аналізатори проб на коронавірус в комплекті з тест-картриджами для них, а також засоби індивідуального захисту для українських медиків.

Зараз ви читаєте новину «Метінвест виділив 1,2 млн грн на продуктові набори для ветеранів виробництва в містах присутності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути