Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2014 15:13

Генеральна прокуратура України навела лад у Nemiroff

Генеральна прокуратура України навела лад у Nemiroff

Міжнародна компанія "Nemiroff Holdings Limited" виразила вдячність Генеральній прокуратурі України і особисто в.о. Генерального Прокурора Махніцкому Олегу Ігоревичу, за чітку правову оцінку ситуації довкола українських активів холдингу.

Про це повідомили в компанії.

За її інформацією, втручання Генеральної прокуратури дозволило відновити діяльність заблокованого екс-менеджментом підприємства, дві тисячі співробітників заводу і суміжний підприємств повернулися на робочі місця з безоплачуваних відпусток, куди вимушені були піти в наслідок дій сім'ї Глусь.

"Компанія "Nemiroff Holdings Limited", єдиний власник ДП "Українська горілчана компанія Nemіroff" і ДП "Алко Інвест Україна", звернулася в Генеральну прокуратуру України 5 березня 2014 р. з метою зупинки свавілля і невиконання рішень судів Державним реєстратором Немирівської РДА Вінницької області і відділу Державної виконавчої служби України (Немирівського району і управління ГІС Головного управління юстиції Вінницької області) відносно блокування зміни директорів український дочірніх підприємств", - повідомили в "Nemiroff Holdings Limited".

Реакція на звернення Генеральною прокуратурою України, дозволила 12 березня 2014 р. відновити роботу реєстраційної служби (Немирівського району), в результаті, державний реєстратор виконав рішення судів, що вступили в законну силу, були внесені зміни в державний реєстр, зареєстровано призначення Сорочинського Ю.В. новим генеральним директором дочірнього підприємства "Українська горілчана компанія "Nemiroff" і Ширшову Н.О. новим директором ДП "Алко Інвест Україна".

"Не зважаючи на те, що завод розграбований екс-менеджментом і перебуває у важкому технічному стані, виробництво на ньому відновиться найближчими днями", - повідомили в компанії.

В УГК "Nemiroff" також відзначили, що компанія планує 2014 року випустити понад 3 млн дал продукції на заводі в Немирові.

Як повідомляли ЗМІ, відносно екс-менеджменту ДП УГК "Nemiroff" (в т.ч. Алли Глусь) розпочате кримінальне провадження про ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах і виведенні 250 млн грн. з підприємства, йде розслідування.

"З компанії було виведено 250 млн. гривень на рахунки "єнакіївських", і Глусі відмовляються свідчити, тікають від правосуддя", - повідомили в ДП УГК "Nemiroff".

Зараз ви читаєте новину «Генеральна прокуратура України навела лад у Nemiroff». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути