пʼятниця, 20 липня 2018 12:32

Довіру до криптовалюти Tkeycoin зміцнює угода на $12 млн з інвесторами з ОАЕ

Довіру до криптовалюти Tkeycoin зміцнює угода на $12 млн з інвесторами з ОАЕ
Фахівці назвали угоду з арабськими інвесторами основною причиною зростання криптовалюти TCD блокчейн проекту Tkeycoin.

Основним драйвером зростання криптовалюти TCD блокчейн проекту Tkeycoin фахівці називають угоду з арабськими інвесторами, яка була укладена 9 липня. Загальний обсяг інвестицій склав $12 млн.

Ця подія в перспективі матиме потужний вплив на положення Tkeycoin на ринку. Зараз криптовалюта торгується на пільгових умовах в рамках публічної емісії та зафіксована на позначці $1. Експерти не змінюють своїх прогнозів щодо проекту, вважаючи, що Tkeycoin здатний вирости до $10-14 протягом 24 місяців після розміщення на міжнародних біржах. Багатообіцяючим чинником для всіх учасників проекту є можливість отримати хороший прибуток у разі зростання Tkeycoin до $14 – вигода може скласти близько 1200-1400%.

Поки що потенційні інвестори можуть придбати криптовалюту за привабливою ціною та з бонусом від 15%, а згодом істотно збільшити свій інвестиційний портфель. Сьогодні криптовалютний ринок демонструє затишшя. Але за оцінками фахівців, ситуація зміниться вже в III-IV кварталі: почнуть відновлювати темпи зростання більшість перспективних компаній. На криптовалютному ринку серед проектів, які проводять ICO, Tkeycoin DAO вважають лідируючим.

Зараз ви читаєте новину «Довіру до криптовалюти Tkeycoin зміцнює угода на $12 млн з інвесторами з ОАЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути