середа, 18 вересня 2013 17:16

6-річна дівчинка заробляє по 2-3 тисячі на місяць, знімаючись у рекламі

6-річна дівчинка заробляє по 2-3 тисячі на місяць, знімаючись у рекламі
Фото: bankoboev.ru

Наївні ті, хто думає, що за всі зйомки у рекламі платять гроші. Щоб на цьому заробляти, спочатку треба напрацювати своє портфоліо, а отже, зніматися безкоштовно, або й платити за те, щоб тебе хтось зняв у рекламі чи кліпі, каже киянка Софія Калюжна.

Її донька 6-річна Ангеліна заробляє на рекламі по 2-3 тис. грн на місяць.

"Ангеліна має довге світло-русяве волосся і великі сині очі, - розказує Калюжна. - У першій рекламі ми знялися позаторік. Ангеліну запросили на зйомки у масовці. Знімали ролик про ліки від кашлю. Вона стояла у другому ряду. Навіть родичі не впізнавали. За зйомки заплатили 50 гривень і дали 5 упаковок сиропу від кашлю. Через тиждень подзвонили менеджери одного рекламного агентства. Запропонували сфотографуватися для каталогу дитячої одежі. За зйомки Аліна отримала свої перші 50 доларів. Потім запропонували тисячу гривень за зйомки у рекламі спрею від вошей. Чоловік був проти, щоб донька там фігурувала, але якби відмовилися раз, рекламне агентство припинило б із нами співпрацю".

1 вересня Ангеліна пішла у 1 клас однієї зі столичних шкіл. Зніматися у рекламі продовжує у вихідні дні та перед уроками.

"Ангеліна вчиться у другу зміну. До 13 години ми їздимо на зйомки та кастинги. Не дозволяю, щоб їй накладали занадто багато гриму, бо торік проявилась алергія на косметику. Після зйомок макіяж змиваємо. Вона вже брала участь за гроші у двох сімейних шоу на українському телебаченні. Грала доньку у малозабезпеченій родині і дівчинку, яку вчителька набила під час уроку. Скрізь працювала, як справжня актриса, за сценарієм. Режисер казав, що вона дуже природно поводиться перед камерою, тоді як дорослі актори часто переграють".

Андрій Сотников працює менеджером у київському рекламному агентстві. Каже, що заробляти у рекламі діти можуть з пелюшок.

"Якщо дитина поводиться на камеру природно, уміє щиро плакати і сміятися, то їй відкритий шлях у рекламу та на кінозйомки. У нас понад півсотні акторів, яким ще не виповнилося року. Немовлят активно залучають до зйомок у рекламі, бо їхні фотографії у рекламних роликах, на плакатах вуличної і транспортної реклами нікого не залишають байдужим", - зазначив він.

За словами Сотникова, заробітки залежать від досвіду дитини і від продукції, яку доведеться рекламувати.

"За рекламу соків та одягу виробники можуть розраховуватися своєю продукцією. Щоб дитина могла заробляти гроші на рекламі, з нею треба займатися – віддати у школу акторської майстерності або на заняття у модельне агентство, возити на кастинги і кінопроби", - каже Андрій Сотников.

Зараз ви читаєте новину «6-річна дівчинка заробляє по 2-3 тисячі на місяць, знімаючись у рекламі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути