понеділок, 16 квітня 2007 12:11

200 тисяч доларів Цушку подарував 93-річний пенсіонер

Колишній гімнаст 93-річний Борис Свєшніков презентував керівнику МВС Василю Цушку 200 тисяч доларів готівкою. Ці гроші він виклав прямо на стіл Цушка, пише "Блик".

Виявилося, що у 40-ві роки міліційне спорттовариство "Динамо" допомогло Свєшнікову вижити. Допомагали і морально, і хлібними картками. А зараз пенсіонер вирішив допомогти міліції.

200 тисяч Свєшніков отримав від продажу картини зі своєї колекції.

– Ці гроші ми направимо на допомогу інвалідам внутрішніх справ і дітям загиблих міліціонерів, – завірив керівник МВС Василь Цушко.

Як пише видання, колекція картин Сєшнікова тягне на на мільйон доларів. Всі стіни у невеликій київській квартирі обвішані полотнами. Але живе пенсіонер дуже скромно.

– Я не люблю розлучатися з картинами, – зізнався він.

Продає їх лише тоді, коли потрібно допомогти дітям. Крім того, колишній спортсмен кілька років перераховує гроші колонії для малолітніх злочинниць. А минулого року пожертвував 100 тисяч доларів дітям загиблих міліціонерів, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «200 тисяч доларів Цушку подарував 93-річний пенсіонер ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути