середа, 15 серпня 2018 13:47

У бойовиків на передовій не вистачає "живої сили"

У бойовиків на передовій не вистачає "живої сили"
У бойовиків ЛНР не вистачає особового складу. Фото: UNPP

У бойовиків ЛНР не вистачає водіїв на передовій.

За кермо військових машин саджають саперів і мінометників, повідомляє координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Штаб 2-го АК ЛНР змушений констатувати жалюгідний стан рівня укомплектованості водійського складу в бригадах корпусу. Справа дійшла до того, що на одного водія "закріплюють" по 2-3 (в окремих випадках 3-4) транспортних і спеціальних автомобілі, що різко знижує рівень боєготовності "частин і підрозділів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовик добровільно здався поліцейським

Більше того: для виправлення ситуації керувати автомобілем "вимушено допускаються" не тільки не штатні і не закріплені водії, а й військовослужбовці інших спеціальностей - стрільці, кулеметники, ремонтники. У окремих випадках, транспортом керують представники командного складу", - написав Тимчук.

Раніше Тимчук повідомив, що під Ясинувату на Донеччині прибула нова мотострілецька рота бойовиків ДНР. Можливо, що так вони готуються до атаки.

Зараз ви читаєте новину «У бойовиків на передовій не вистачає "живої сили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути