понеділок, 13 серпня 2018 19:30

Бойовик добровільно здався поліцейським

Бойовик добровільно здався поліцейським
Чоловік розчарувався в ідеях бойовиків. Фото: НП

Родичі бойовика ЛДНР зв'язалися з оперативниками поліції Луганщини.

Під час спілкування з поліцейськими вони повідомили, що їх родич хоче повернутися на підконтрольну Україні територію за програмою СБУ "На тебе чекають вдома", повідомили у Відділі комунікацій Нацполіціі.

"Поліцейські спільно зі співробітниками СБУ допомогли чоловікові перетнути сіру зону і зустріли 40-річного уродженця Донецької області неподалік лінії розмежування.

Під час спілкування з поліцейськими чоловік розповів, що в грудні 2014 року він, через складне матеріальне становище і "завдяки" пропаганді РФ, вступив в один з підрозділів так званої "Народної міліції ЛНР" в місті Алчевськ. Під час служби чоловік займався охороною складів і місць розташування підрозділу", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, що робити з причетними до "референдумів" окупованих Криму і Донбасу

У травні 2015 року, через постійні суперечки і бійки з керівництвом чоловік переїхав до Донецька, де продовжив незаконну діяльність у комендантському взводі місцевих бандформувань. Чоловік охороняв території частини і виїзди у складі патруля, для перевірки служби в інших підрозділах окупаційних військ.

Через проблеми зі здоров'ям він звільнився зі служби, але вже після курсу лікування повернувся і вступив до лав "внутрішніх військ ДНР".

Під час служби чоловік розчарувався в ідеях бойовиків та вирішив покинути ряди бандформувань.

Проти нього відкрили кримінальну справу. Подальшу долю чоловіка вирішить суд.

На Донбасі в червні-липні ліквідували бойовика Андрія Репухова, прізвисько Кіча. Терорист "служив" у 3-й ОМСБр так званого 1-го армійського корпусу ДНР. Про ліквідацію найманця російської окупаційної армії повідомив український блогер Necro Mancer.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик добровільно здався поліцейським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути