Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2016 16:32

Суд знову проігнорував доказ невинуватості Савченко

Суд знову проігнорував доказ невинуватості Савченко
Фото: tsn.ua

Спеціаліст з мобільного зв'язку Андрій Іванов у суді над Савченко довів, що вона не могла перебувати у Стукаловій Балці, як заявляє слідство Росії. Про це повідомляє Українська правда.

Під час допиту в суді стороною захисту Іванов, котрий запускав роботу станцій МТС на Луганщині, повідомив, що 17 червня 2014 року в північній околиці Луганська з ладу вийшли станції мобільного зв'язку.Таким чином, Савченко не могла корегувати вогонь.

У суді адвокат Новіков надав документи від операторів мобільного зв'язку з даними про те, які саме соти обслуговували Савченко 17 червня.

Оглянувши ці дані, Іванов заявив, що вказані соти не розповсюджують сигнал на Стукалову Балку, а отже це ще раз підтверджує, що Савченко там не було.

Однак суд відмовився долучити висновки Іванова до матеріалів справи.

Надію Савченко звинувачують у корегуванні артилерійського вогню української армії, який вона нібито здійснювала в районі н.п Металіст з 40-метрової башти у Стукаловій Балці, і в причетності до загибелі російських журналістів.

Раніше повідомлялось, що Савченко перейде на сухе голодування після вироку.

Зараз ви читаєте новину «Суд знову проігнорував доказ невинуватості Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути