вівторок, 23 листопада 2021 12:46

Російські військові проводять масштабні навчання в ОРДЛО - пропагандисти активізувалися

Російські військові проводять масштабні навчання в ОРДЛО - пропагандисти активізувалися
Проведення навчань супроводжується  активізацією російських пропагандистських ЗМІ. Фото: facebook.com/mod.mil.rus

На Сході України в зоні ОРДЛО Росія розпочала масштабні військові навчання із залученням мобілізаційного резерву, підрозділів "силових структур" і окупаційних адміністрацій.

Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

Зазначається, що командування збройних сил РФ нарощує боєготовність російських окупаційних військ на захоплених територіях Донецької та Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія чотири роки готувалася до ескалації конфлікту з Польщею, Україною і країнами Балтії

"22 листопада у з'єднаннях і частинах першого (Донецьк) та другого (Луганськ) армійських корпусів розпочалось масштабне командно-штабне навчання. Контроль за проведенням навчань здійснюється комплексною комісією восьмої загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ", - інформує українська розвідка.

Наголошується, що проведення навчань супроводжується активізацією російських пропагандистських ЗМІ для підготовки чергових фейків з дискредитації підрозділів Об'єднаних сил.

Минулої доби, 22 листопада, бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню. Три з них із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Унаслідок ворожих дій двоє українських військовослужбовців дістали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові проводять масштабні навчання в ОРДЛО - пропагандисти активізувалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути