неділя, 12 червня 2016 23:29

Правоохоронці Донеччини повідомили про результати цьогорічних спецвідпрацювань

Правоохоронці Донеччини повідомили про результати цьогорічних спецвідпрацювань
Фото: seo-top-news.com.ua

У Донецькій обл. з початку року в рамках спецвідпрацювань поліція затримала 10 бойовиків.

У Донецькій обл. внаслідок спеціальних відпрацювань поліцією з початку року було затримано 44 злочинця, які перебували в розшуку, 10 бойовиків незаконних збройних формувань, а також отримана інформація про понад 70 осіб, причетних до терористичної "ДНР". Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Донецькій області.

Зокрема, у Вугледарі правоохоронці встановили 11 осіб, які пов'язані з бойовиками. Серед інших, викрили голову і членів виборчої комісії на "референдумі" 11 травня 2014 року.

У Мар'їнському районі був затриманий зв'язківець терористів, який налагоджував систему відеоспостереження і радіозв'язку в "поліції ДНР" і 12 осіб, які підтримують зв'язок з членами незаконних збройних формувань.

Всього в результаті відпрацювань поліція задокументувала 57 фактів вилучення нелегальної зброї, боєприпасів та вибухівки. Було вилучено 29 гранат, майже 1,3 тис. патронів, а також протитанкові міни, гранатомети і тротил.

Нагадаємо, днями Донецькій обл. СБУ затримала бойовика угруповання "Восток".

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці Донеччини повідомили про результати цьогорічних спецвідпрацювань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути