пʼятниця, 16 листопада 2018 03:01

Показали наслідки обстрілу бойовиками селища Південне на Донбасі

Вночі 15 листопада під інтенсивний вогонь, який вели окупанти із житлових кварталів Горлівки, потрапили житлові будинки селища Південне в Донецькій області.

"Мінами калібру 120 мм вщент знищені два будинки місцевих жителів", - повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

В штабі додали, що через цей населений пункт проходить водогін Горлівка–Торецьк, який забезпечує водопостачання для майже 60 тисяч чоловік, тому через активні бойові дії російських окупаційних військ існує велика ймовірність пошкодження його ділянки, що перетинає лінію розмежування.

  Наслідки обстрілу Південного
Наслідки обстрілу Південного
  Наслідки обстрілу Південного
Наслідки обстрілу Південного
  Наслідки обстрілу Південного
Наслідки обстрілу Південного

"Українська сторона Спільного центру з контролю та координації засуджує дії окупаційної адміністрації та збройних формувань Російської Федерації щодо обстрілів населених пунктів, що ставлять під загрозу життя і здоров'я цивільного населення. Окупанти безвідповідально і навмисно продовжують нищити житлові квартали, порушуючи усі норми міжнародного гуманітарного права", - наголосили у прес-центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торгуєш з Росією - потрапляєш у чорний список: Турчинов анонсує нові санкції

На окупованій Луганщині з 16 до 18 листопада не буде електроенергії та не працюватимуть насоси, що забезпечують водопостачання. Припинення електропостачання пов'язано з "невідкладними аварійними роботами".

Зараз ви читаєте новину «Показали наслідки обстрілу бойовиками селища Південне на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути