неділя, 22 вересня 2019 19:51

Один український військовий отримав поранення на Донбасі

Один український військовий отримав поранення на Донбасі
Бойовики 10 разів обстріляли українські позиції. Фото: Ukrlib

На Донбасі впродовж доби бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий отримав поранення.

Противники застосували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Миколаївки з напрямку Докучаєвська – зі стрілецької зброї; поблизу Новогнатівки з напрямку Докучаєвська – з автоматичного гранатомета; неподалік Водяного з напрямку Ужівки – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Лебединського з напрямку Ужівки – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Кримського з напрямку Сентянівки та Південного з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі Залізного та Новгородського з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – мінометів калібру 82 мм", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки бойовиків здалися Україні за весь час війни

В результаті обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення середнього ступеня важкості.

Колону військової техніки Збройних сил Росії помітили біля села Родіоновка Ростовської області Росії. Важка бронетехніка стоїть за 15 км від кордону з Україною.

Зараз ви читаєте новину «Один український військовий отримав поранення на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути