неділя, 28 липня 2019 16:35

Обстріляли український пропускний пункт

Обстріляли український пропускний пункт
Окупанти обстріляли КПВВ "Мар'їнка" Фото: vchaspik.ua

Окупанти на Донбасі порушили режим припинення вогню. Обстріляли з крупнокаліберної зброї КПВВ "Мар'їнка" в Донецькій області.

"Близько п'яти одиночних пострілів було випущено по КПВВ, один з яких наскрізний отвір, куля лежала з зовнішньої сторони після пробиття другої стінки модуля. Відомо, що вогонь противник вів з напрямку терикону "Крокодил". В результаті обстрілу в одному із модулів були присутні отвори від куль. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, оскільки стало дотримуються режиму припинення вогню", - йдеться у повідомленні прес-центру ООС.

Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню закликає збройні формування Російської Федерації та їх найманців припинити провокації та дотримуватися існуючих домовленостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти почали нову спецоперацію

Протягом 27 липня збройні формування Російської Федерації та її найманці порушили домовленість про припинення вогню.

Неподалік від села Кримське на Луганщині обстріляли позиції Збройних Сил України з автоматичного гранатомету. Один український військовослужбовець отримав поранення, повідомляють в штабі ООС.

Зараз ви читаєте новину «Обстріляли український пропускний пункт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути