Ексклюзиви
неділя, 28 липня 2019 12:48

Окупанти почали нову спецоперацію

Окупанти почали нову спецоперацію
Окупанти на Донбасі почали чергову інформаційно-психологічну спецоперацію. Фото - Націоналістичний портал

Окупанти на Донбасі почали чергову інформаційно-психологічну спецоперацію в рамках гібридної агресії проти України.

Через підконтрольні їм ЗМІ активно поширюється фейкова інформація про перекидання до лінії фронту військової техніки, за оперативними даними групи "Інформаційне Опір".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі окупанти порушили домовленість: є поранений

"Поширюється фейкова інформація про перекидання до лінії фронту 152-мм артилерійських систем типу 2С19 "Мста-С" з метою проведення українським військовим командуванням провокаційних обстрілів власних позицій і підконтрольних їм населених пунктів Донбасу, з подальшим звинувачень народних республік в недотриманні режиму тиші", - сказано в повідомленні.

Також є інформація, що нібито розроблений вже спеціальний план і обрані цілі. Планується підключення до цієї кампанії і російських ЗМІ.

27 липня збройні формування Російської Федерації та її найманці порушили домовленість про припинення вогню. Неподалік від села Кримське на Луганщині обстріляли позиції Збройних Сил України з автоматичного гранатомету. Один український військовослужбовець отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти почали нову спецоперацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути