четвер, 07 грудня 2017 18:22

Зірка "Піаніста" ховається у роялі: у прокат вийшов фільм "Ланцюговий пес"

Зірка "Піаніста" ховається у роялі: у прокат вийшов фільм "Ланцюговий пес"
На ролі у фільмі "Ланцюговий пес" запросили іменитих акторів. Фото: trailers.apple.com

З 7 грудня в український прокат виходить американсько-болгарська кримінальна драма "Ланцюговий пес".

Головні ролі виконали актори Джон Малкович, Антоніо Бандерас та Едрієн Броуді, володар "Оскара" за фільм "Піаніст". Режисером став Пол Солет.

За сюжетом, троє злодіїв переховуються від поліції на покинутому складі. Наштовхуються на розлюченого бійцівського пса, який готовий розірвати їх на шматки. Звіра на прізвисько ДеНіро вимуштрували для участі у підпільних боях собак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращий різдвяний фільм за всю історію кіно

Злочинці тікають від пса, проте тварина дуже метка. Герой актора Броуді опиняється в глухому куті, ховається у розбитому роялі. Тварину вдається обдурити. В одній з кімнат злодії знаходять стоси доларів, зароблених на виграшах. Вирішують забрати готівку з собою. Проте як вибратися з пастки — не знають. А ще здогадуються, що за грошима невдовзі має з'явитися їхній власник.

Загнані в глухий кут, герої діляться одне з одним найгіршими випадками зі свого життя. При цьому режисер ніби поєднав часові відрізки. Коли показували кадри з минулого, персонажі стояли поруч і дивилися на себе збоку в момент, коли безповоротно змінювалася їхня доля.

Фільм знімали на околицях Софії, столиці Болгарії. Запросили болгарського оператора Зорана Поповича. Сценарій був написаний за 9 років до того, як розпочалася робота над стрічкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український фільм отримав нагороду на кінофестивалі у Аргентині

7 грудня в офіційний прокат вийшов фільм "Кіборги" режисера Ахтема Сеїтаблаєва. Стрічка розповідає історію двотижневого бойового чергування групи добровольців у Донецькому аеропорту імені Сергія Прокоф'єва.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Піаніста" ховається у роялі: у прокат вийшов фільм "Ланцюговий пес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі