вівторок, 17 липня 2018 15:17

Визначили 50 найкращих комедій світу

Визначили 50 найкращих комедій світу
Американський журнал Rolling Stone назвав 50 найкращих комедій. Фото: www.lfs-es.info

Американський журнал Rolling Stone назвав 50 найкращих комедій, що виходили на екрани з 2000 року. Рейтинг створили на основі опитування читачів видання.

Список очолили фільми "Переможці шоу" Крістофера Геста, "У зашморгу" Армандо Іануччі і "Дівич-вечір у Вегасі" Пола Фейга, пише birdinflight.com.

У першій десятці також опинилися "Зведені брати" Адама Маккея, "Ідіократія" Майка Джаджа, "Любов, що збиває з ніг" Пола Томаса Андерсона, "Тоні Ердманн" Марен Аде, "Зомбі на ім'я Шон" Едгара Райта, "Сорокарічний незайманий" Джадда Апатоу і "Життя за кадром" Девід Мемет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова пісня Барських стала офіційним саундтреком до провокативної української комедії

Також у списку найкращих - чорна трагікомедія Мартіна Макдонаха "Залягти на дно в Брюгге", "Реальні упирі" Тайки Вайтіті, фільм британського коміка Саші Барона Коена "Борат" і "Сімейка Тененбаум" Веса Андерсона.

З повним списком кращих комедій можна ознайомитися на сайті Rolling Stone.

Британський комік Саша Барон Коен виклав у Twitter тизер свого майбутнього комедійного фільму. Глядачі припускають, що комедія буде про президента США Дональда Трампа. У ролику Коен показав фрагменти з давнього звернення Трампа, в якому він критикує цього артиста.

Зараз ви читаєте новину «Визначили 50 найкращих комедій світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі