вівторок, 17 липня 2018 12:16

Нова пісня Барських стала офіційним саундтреком до провокативної української комедії

Нова пісня Барських стала офіційним саундтреком до провокативної української комедії
Пісня "Полураздета" стане сайндреком української стрічки про кохання Фото: прес-служба

В рамках четвертого фестивального дня ОМКФ відбувся спеціальний пітчинг, на якому вперше був представлений проект відвертої української комедії про любов "Секс і нічого особистого".

Стрічку знято компанією Star Media. Продюсером фільму виступив Влад Ряшин, а композитором офіційного саундтреку - Макс Барських.

"Музика у фільмі грає одну з найважливіших ролей. Якщо саундтрек підібраний правильно, в стилі самої картини, це створює настрій, задає певний стиль, - розповідає продюсер Влад Ряші. - Фільм "Секс і нічого особистого" - це українська молодіжна драйвова комедія, тому вибір саундтрека цілком зрозумілий. Макс Барських - сучасний український музикант, кумир сьогоднішньої молоді, яка і є цільовою аудиторією картини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішні сукні та голлівудські зірки – стартував Одеський кінофестиваль

"Коли я тільки почала роботу над фільмом, я хотіла створити сучасне, динамічне, сексуальне, запальне кіно для молоді, в якому саундтрек відповідає задуму. Не було ніяких сумнівів, що нам потрібен саме Макс Барських", - розповідає режисер фільму Ольга Ряшина.

"Мені було цікаво написати пісню для першої української комедії про секс. Люди повинні з гумором дивитися на теми, про які рідко говорять. Думаю, трек "Полураздета" органічно доповнить картину", - прокоментував Барських.

У прокат картина вийде 14 лютого 2019 року. Прем'єра офіційного саундтреку і кліпу до майбутнього фільму відбудеться 20 липня одночасно на офіційному YouTube каналі Барських і всіх цифрових майданчиках країни.

"Секс і нічого особистого" - традиційна романтична комедія, яка шукає відповіді на одвічні питання: "що таке любов і відносини", "яку роль ми граємо в нашому житті і житті наших партнерів", "як досягти мети і зрозуміти, чого ви дійсно хочете".

Зараз ви читаєте новину «Нова пісня Барських стала офіційним саундтреком до провокативної української комедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути