понеділок, 23 жовтня 2017 16:04

Вийшов 8 сезон "Ходячих мерців" про вирішальну битву

Вийшов 8 сезон "Ходячих мерців" про вирішальну битву
У новому сезоні зомбі перестали бути основною небезпекою для людей

Новий 8 сезон культового постапокаліптичного серіалу "The Walking Dead" про нашестя зомбі вийшов на екрани.

Серіал розповідає історію життя сім'ї шерифа Ріка Граймса після того, як зомбі-епідемія захлеснула земну кулю. Шериф подорожує зі своєю сім'єю і невеликою групою вижилих у пошуках безпечного місця для життя. Але постійний страх смерті тих, хто вижив, може бути небезпечніший за живих мерців, що бродять по землі.

У новому сезоні зомбі вже давно перестали бути основною небезпекою для людей. Ті, хто вижив, пристосувалися до навколишнього хаосу. Тепер ходячі мерці - лише антураж. Більшу небезпеку для виживших становить банда Спасителів і її вожак Ніган. Але для того щоб їх перемогти у вирішальній битві доведеться об'єднатися з іншими вцілілими після епідемії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нових "Секретних матеріалах" покажуть стосунки Малдера і Скаллі

Головні ролі в 8 сезоні "Ходячих мерців" виконають Ендрю Лінкольн, Мелісса Сюзанн МакБрайд, Лорен Кохен, Чендлер Ріггз, Емілі Кінні.

За сім сезонів "Ходячих мерців" вдалося зібрати цілу армію фанатів, яка з нетерпінням чекає нових серій. Захмарні рейтинги змушують телеканал AMC продовжувати серіал на все нові сезони, що тільки радує публіку.

Прем'єра зомбі-серіалу відбулася 31 жовтня 2010-го. Дебютний сезон номінувався на премію "Золотий глобус" як найкращий драматичний серіал. Головну роль виконав британський актор Ендрю Лінкольн.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов 8 сезон "Ходячих мерців" про вирішальну битву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі