пʼятниця, 02 грудня 2016 15:32

Зірка "Ходячих мерців" розповів про жорстокі бажання фанатів

Зірка "Ходячих мерців" розповів про жорстокі бажання фанатів

Джефрі Дін Морган, який виконує роль головного злодія, Нігана, у 7-му сезоні серіалу "Ходячі мерці" розповів про долю свого персонажа та відданих фанатів.

"Я буду зніматися і у 8-му сезоні, - говорить актор на шоу Говарда Стерна, - я вбив всіх персонажів, разом з Ріком і його сином. Я думаю у продюсерів був план, щоб ввести в оману людей з команди, які хочуть зруйнувати шоу, спричинити витік інформації щодо фіналу".

За словами Моргана, актор Ендрю Лінкольн, який грає Ріка, не виходить з образу поза зйомками, виконавець ролі Нігана переконаний, що будь-хто у ситуації, в який опинився його персонаж, поводився б так само, як він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діану Крюгер підозрюють у романі з зіркою "Ходячих мерців"

"Якщо ти у апокаліптичному світі з зомбі, я думаю всі, хто вижив робили погані речі. Люди Ріка вбили 30 моїх людей, коли ті спали. Я просто зніс голови бейсбольною битою двом його хлопцям і це кінець світу!", - додає Морган

У Нігана з'явилось чимало фанаток, які зірці пишуть дивні листи.

"Більшість жінок, які пишуть, просять мене зв'язати їх та трішки побити", - говорить актор.

Але більш за все його лякає власний син. Хлопчик бігає за курками, вдягнутий, як Ніган з биткою, але Дін Морган запевня - жодна з них не постраждала.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Ходячих мерців" розповів про жорстокі бажання фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі