Ексклюзиви
вівторок, 19 вересня 2017 17:09

"Велика маленька брехня": чим підкорювали героїні серіалу
6

Американський серіал "Велика маленька брехня" Девіда Е. Келлі отримав премію "Еммі" у номінації "Найкращий міні-серіал".

Кінострічку зняли за однойменним романом австралійської письменниці Ліани Моріарті, пише obozrevatel. Режисером став канадець Жан-Марк Валле. Зйомки серіалу розпочали у грудні 2016-го. Прем'єра відбулася 19 лютого 2017-го.

Серіал складається з 7 епізодів. У центрі - життя п'яти сімей з каліфорнійського передмістя Монтерей. Родини пов'язує вбивство на благодійному балу в місцевій школі. Сюжет розповідає про кілька місяців, які передували страшній події.

Автор: show.afisha.
 

"Основна структура сценарію серіалу досить переконлива - глядачі навіть не знають, хто є жертвою вбивства протягом більшої частини стрічки", - пишуть критики.

На сайті Metacritic рейтинг серіалу - 75 балів зі 100. На Rotten Tomatoes - 7,9/10.

"Неймовірно смішна і дуже вразлива "Велика маленька брехня" - захоплюючий і заплутаний серіал з акторами першої величини в головних ролях", - пишуть про міні-серіал критики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алек Болдуїн отримав нагороду "Еммі" за пародію на президента США

Головні ролі у міні-серіалі виконали актриси Різ Візерпун, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Лаура Дерн та Зої Кравітц.

Різ Візерспун дісталася роль Мадлен Маккензі - домогосподарки та матері двох дочок. Вона - дуже товариська і небайдужа до чужих проблем. Обирає жіночні та легкі наряди, не обтяжена суворим дрес-кодом, пише vogue.ua.

Автор: vogue.ua
  Різ Уізерспун в серіалі "Велика маленька брехня"
Різ Уізерспун в серіалі "Велика маленька брехня"

Ніколь Кідман грає роль колишнього адвоката. Селеста Райт - дружина деспотичного чоловіка та матір двох 6-річних хлопців. Для друзів та знайомих їхня сім'я - ідеал. Хоча насправді чоловік часто простягає руки, залишає на тілі жінки синці та подряпини. Для її образу костюмери обрали одяг спокійних і стриманих відтінків.

Автор: vogue.ua
  Ніколь Кідман в серіалі "Велика маленька брехня"
Ніколь Кідман в серіалі "Велика маленька брехня"

У серіалі актриса Шейлін Вудлі - мати-одиначка Джейн Чапмен. Жінка, на відміну від інших героїнь, переїхала у Монтерей напередодні першого дзвоника. Її одяг - це джинси, светри, кеди та сорочки.

Автор: Газета Metro
  Шейлін Вудлі в серіалі "Велика маленька брехня"
Шейлін Вудлі в серіалі "Велика маленька брехня"

Лаура Дерн грає бізнес-леді. Вона виховує доньку та успішно керує великою компанією. Вона носить строгий та елегантний одяг відомих брендів. Завдяки цьому контрастує з іншими мешканками міста.

Автор: vogue.ua
  Лора Дерн в серіалі "Велика маленька брехня"
Лора Дерн в серіалі "Велика маленька брехня"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зйомки драматичної комедії "Ізі" проходили під Львовом і Трускавцем

Зої Кравіц - грає другу дружину колишнього чоловіка Мадлен. Боні викладає йогу. Має дреди. Носить плетені браслети та полюбляє шкіряні речі.

Автор: vulture.com
  Зої Кравіц в серіалі "Велика маленька брехня"
Зої Кравіц в серіалі "Велика маленька брехня"

Серіал "Велика маленька брехня" називають жіночим детективом. Ніколь Кідман, Різ Візерспун, Зої Кравіц, Шейлін Вудлі та Лаура Дерн відмінно передали характер, переживання і перемоги своїх героїнь. Золотий акторський склад та інтригуючий сюжет підкорили глядачів з усього світу. З'явилися чутки, що серіал матиме другий сезон. Втім офіційних заяв творців поки що немає.

У Лос-Анджелесі відбулася 69-а церемонія вручення "Еммі". Головну нагороду за найкращу жіночу роль у драматичному серіалі "Розповіді служниці" вручили Елізабет Мосс. А за найкращу чоловічу роль у драматичному серіалі "Це ми" нагородили Стерлінга К.Брауна. Найкращий драматичний серіал - "Розповідь служниці". Найкращий телефільм - "Чорне дзеркало: Сан-Джуніперо". Найкращий комедійний серіал "Віце-президент".

Зараз ви читаєте новину «"Велика маленька брехня": чим підкорювали героїні серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі