понеділок, 13 грудня 2010 17:51

В Україні знімуть кліп у форматі 3D за $50 тис

В Україні  знімуть кліп у форматі 3D за $50 тис

17 грудня режисер 29-річний Алан Бадоєв зніматиме перший український відеокліп в форматі 3D на пісню Макса Барських "Lost in Love - Теряю". Співак з'явиться у відео разом із партнеркою. Дівчину на цю роль зараз шукають в Росії.

"Ми зніматимемо кліп добу. Будемо експериментувати, створювати правильний візуальний ряд в форматі 3D. Звичайно, я ризикую, адже ніхто не робив такого раніше. Але я впевнений, що все вийде чудово. Відтепер Барських можна буде сміливо називати "3D Максом", - розповів режисер.

За словами Бадоєва, фахівці київської студії Centre of Screen Technologies створили унікальну технологію зйомок в 3D. Вона значно дешевша від західних аналогів і проста у використанні. Але за контрактом із студією технологічні подробиці тримають у таємниці, а на знімальний майданчик допустять лише членів знімальної групи.

"У січні ми порадуємо прем'єрою не тільки телеглядачів і користувачів інтернету, а й глядачів у кінотеатрах. Вони зможуть повною мірою оцінити ефект тривимірності цього кліпу", - сказав Алан Бадоєв.

Зйомки кліпу пройдуть в Києві. З джерел Gazeta.ua стало відомо, що його бюджет становитиме до $50 тис.

Нагадаємо, 24 листопада російський гурт "Город 312" презентував перший російський 3D-кліп на пісню "Допоможи мені". Бюджет відео не розголошується.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Україні знімуть кліп у форматі 3D за $50 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі