Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2010 13:00

Бадоєв довів Ломинського до істерики (ФОТО)
6

В понеділок о 8 ранку відомий український кліп-мейкер Алан Бадоєв закінчив зйомки нового відео на пісню Олександра Ломинського "Ти знала".

Це не перша робота Бадоєва з колишнім учасником бойз-бенду "Льомі-льом", а нині відомого шоумена, актора і музиканта. Попередні три кліпи Ломинському також знімав Бадоєв.

В центрі сюжету історія кохання другого пілота, якого зіграв Ломинський, і стюардеси - Катерина Вилкової ("Стиляги", "Черна молнія", "Книга Майстрів").

В них, за задумкою Алана Бадоєва, глядачі повинні впізнати персонажів Леоніда Філатова та Олександри Яковлевої з фільму Олександра Мітта "Екіпаж".

"Це була ідея Алана, більше знімати нема у кого. - розказав у перерві Ломинський. - Коли я прочитав сценарій, зі мною сталась істерика щастя. Хоча я панічно боюсь літати, у формі почуваю себе комфортно. Носив її, коли вчився на юрфаці в Одессі".

На відміну від стрічки, кліп має трагічний кінець. Літак розбивається і кохана героя Ломинського гине. Цей епізод знімали поблизу Київського аеропорту Жуляни.

Другий епізод знімали у Київському музеї авіації, в середині справжнього літака ТУ-154.

Зйомки тривали безперервно 28 годин.

На участь в кліпі запросили 37 людей масовки. Кожен отримає близько 100 гривень.

"Для кожної своєї роботи людей в масовку набираю сам. Це важлива частина процесу, всі повинні різнитися за типажем. На "десерт" залишимо любовну сцену головних героїв, яку будемо знімати за північ", - розказав режисер.

Фото: Наталія Чубенко / Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бадоєв довів Ломинського до істерики (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути