середа, 13 грудня 2017 12:05

Помер відомий американський рокер

Помер відомий американський рокер
Помер відомий американський рокер. Фото - Facebook

Фронтмен американського рок-гурту The Smithereens Пет Дінізіо помер після падіння. Про це повідомили на сторінці музиканта в Facebook в середу, 13 грудня.
"Пет сподівався, що зможе повернутися до роботи і побачити численних друзів і шанувальників. Будь ласка, пам'ятайте його і моліться про нього", – йдеться в пості.
Музиканту було 62 роки. За кілька днів до смерті він впав і серйозно пошкодив шию і спину. 9 грудня Дінізіо розповів в Facebook, що відновлюється від травм вдома, отримуючи всю необхідну медичну допомогу.

Пет Дінізіо заснував The Smithereens в 1980 році в Нью-Джерсі. Був автором пісень, вокалістом і гітаристом. Записали одинадцять студійних альбомів. Перша популярність прийшла до них в 1986 році, коли пісня Blood and Roses з їх першого альбому стала основою саундтрека до фільму "В небезпечній близькості" (Dangerously Close) Альберта П'юна, а кліп отримав ротацію на MTV. Важають, що музика The Smithereens вплинула на творчість гранж-рокерів Nirvana.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музика рятує світ: благодійні ініціативи українських зірок

Журнал Rolling Stone опублікував рейтинг найкращих пісень, які вийшли за останні 12 місяців. Так, найкращою піснею року визнали "Sign of the Times" британського співака Гаррі Стайлса з групи One Direction.

Зараз ви читаєте новину «Помер відомий американський рокер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі