середа, 01 листопада 2017 16:55

Музика рятує світ: благодійні ініціативи українських зірок
6

Українські музиканти активно налагоджують роботу в сфері благодійності. Вони беруть участь в благодійних концертах та акціях, жертвують гроші до фондів, допомагають окремим людям, притулкам, лікарням.

У Києві існує благодійна ініціатива "Речі музикантів". На даний момент в її рамках проходить однойменна акція в магазині Laska. Там представлені десятки речей українських і зарубіжних музикантів - від Бумбокс і Vivienne Mort до Ill Nino і Dead by April. Їх може купити будь-який бажаючий. Виручені від продажу пам'ятних трофеїв гроші передають в благодійний фонд Таблеточки і Гостомельський притулок для тварин.

Гітара з підписом Garbage від Vagabond Specter

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепер не має нічого, щоб мене налякало: Єфросиніна представила шоу "Сюрприз, сюрприз!"

Y

У 2016 році група Vagabond Specter виступила на київському концерті легендарних рокерів Garbage. У той же вечір музиканти провели благодійну акцію, яку підтримала сама Ширлі Менсон. Vagabond Specter підписали гітару автографами англійсько-американської групи. Після "трофей" продали на аукціоні, а виручені гроші передали до фонду Таблеточки.

Charity Weekend Марії Єфросиніної

Українська ведуча Маша Єфросиніна проводить благодійні івенти Charity Weekend. Цей захід є зустрічі, майстер-класи та інтерв'ю з відомими людьми на тему "здоров'я сім'ї". Виручені гроші зі вхідних квитків на "Charity weekend" направляються в дитячі будинки. У Charity Weekend вже взяли участь Настя Каменських, Аніта Луценко, Даша Астаф'єва, Alekseev і інші зірки.

Власник лейбла Aby Sho Music Андрій Смирнов і ONUKA

Андрій Смирнов влаштував аукціон в групі "Vinyl ReKKords Junkies". Акція пройшла в соціальній мережі Facebook. Андрій виставив на продаж такої лот: альбом "Vidlik" на сірому вінілі, "Onuka" на червоному вінілі від Anfragen Repress і їх тест-преси. Виручені гроші вирушили в будинок для людей похилого віку.

Благодійність близька не лише самим музикантам, а й їхнім дітям. Так, цього літа в Одесі Лев Шуров, син Дмитра Шурова з Pianoбой, разом зі своєю групою Монстерджемкідз взяв участь у благодійному концерті. 50% від вартості квитків були передані благодійній організації "Корпорація монстрів", яка допомагає всім, хто потрапив у біду.

Зараз ви читаєте новину «Музика рятує світ: благодійні ініціативи українських зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути