Ексклюзиви
понеділок, 26 квітня 2021 00:45

Український фільм покажуть в Сінгапурі

Український фільм покажуть в Сінгапурі
Фільм "Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке" покажуть на кінофестивалі в Сінгапурі. Фото: Держкіно

На ювілейному 30-му кінофестивалі European Film Festival у Сінгапурі Україну представлятиме фільм "Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке". Режисер - Михайло Костров.

Козак Семен приїжджає до ­родини напередодні Різдва. Його батька, який заблукав у лісі, рятує чорт. В обмін на це біс забирає сина до пекла, де немає жодного козака. Після смерті їм відпускають усі гріхи, бо ­полягли за свою землю. Нечистий закладається зі Святим Петром, що йому вдасться втримати Семена до Різдва. Якщо виграє, може знищити весь козацький рід. ­Хлопець починає наводити ­порядки в чортовій хаті, ­виховувати із дітей козаків, за ­сюжетом.

В основі стрічки лежить книжка "Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги й козацький рід" казкаря Сашка Лірника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музика українця стала саундтреком до серіалу HBO

Головні ролі виконали Костянтин Лінартович, Григорій Бакланов, Леся Самаєва, Олександр Пожарський, Діна Розовлян, Арам Арзуманян, Володимир Задніпровський.

30-ий ювілейний фестиваль EUFF проходитиме з 6 по 23 травня 2021 року у Сінгапурі.

Зараз ви читаєте новину «Український фільм покажуть в Сінгапурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі