Ексклюзиви
середа, 21 серпня 2024 20:21

Перестрілки з бандитами і нові мутанти: показали нове відео "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля"

Перестрілки з бандитами і нові мутанти: показали нове відео "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля"
Розробники зосередили увагу на нічних боях, де гравці протистоятимуть бандитам та іншим загрозам Зони. Фото: скріншот

Компанія GSC Game World продемонструвала нове відео "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля" під час трансляції Xbox Gamescom.

Розробники зосередили увагу на нічних боях, де гравці протистоятимуть бандитам та іншим загрозам Зони відчуження. Про це пише ITC.

Бойова система гри вимагає від гравців обережності та стратегічного мислення. Навіть зіткнення з трьома бандитами може стати серйозним випробуванням. Гравцям доведеться ховатися, обережно визирати з-за укриттів та вчасно використовувати аптечки.

Окрім людських супротивників, гравці зіткнуться з небезпечними мутантами. Розробники показали особливий вид мутантів, здатних маскуватися та несподівано атакувати, після чого швидко зникати. Такі зустрічі обіцяють бути напруженими та непередбачуваними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкритий світ площею понад 60 км²: показали ще більше геймплею довгоочікуваного S.T.A.L.K.E.R. 2 - відео

З часом гравці зможуть покращувати своє спорядження, знаходячи кращу зброю та екіпірування. Це допоможе їм ефективніше протистояти загрозам Зони. Розробники наголошують на важливості постійного вдосконалення персонажа для виживання у ворожому середовищі.

Світ S.T.A.L.K.E.R. 2 вражає своєю деталізацією та масштабами. Розробники зазначають, що навіть вони продовжують відкривати нові локації та елементи під час повторних відвідувань певних місць. Гра пропонує безліч випадкових зустрічей та "маленьких історій", які додають глибини та реалістичності ігровому всесвіту.

Гравці матимуть значну свободу дій у грі. Вони зможуть обирати між милосердним та жорстоким підходом до різних ситуацій. Розробники попереджають, що гра може "покарати" гравців за надмірну жорстокість, що додає моральної складності ігровому процесу.

У липні українські розробники відеогри "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля" повідомили про перенесення релізу з 5 вересня на 20 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Перестрілки з бандитами і нові мутанти: показали нове відео "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути