пʼятниця, 17 серпня 2018 22:26

Учасник "Океану Ельзи" покинув гурт

Учасник "Океану Ельзи" покинув гурт
ЗМІ повідомили про звільнення Мілоша Єліча. Фото: "Радио Аристократы"

Сербський музикант, клавішник і аранжувальник Мілош Єліч покинув гурт "Океан Ельзи".

Він зробив це напередодні знакового для колективу концерту 24 серпня, повідомляє "Інформатор" з посиланням на джерела з близького оточення лідера гурту Святослава Вакарчука.

Причиною рішення стали непрості стосунки Мілоша Єліча з іншими учасниками гурту. Вони загострились останнім часом. Причиною звільнення музиканта також називають його інші проекти, які потребували часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерт "Океану Ельзи" покажуть у прямому ефірі

Останній трек гурту з назвою "Скільки нас" підтверджує інформацію про звільнення музиканта. Клавішник не виступив музикантом чи саунд-продюсером треку, як це було раніше. Клавішну партію виконав сам лідер гурту Святослав Вакарчук, а продюсерами виступили фронтмен колективу і Віталій Телезін – відомий музичний продюсер.

На офіційному сайті "Океан Ельзи" розмістили фото з репетиції колективу. На знімку видно Мілоша Єліча.

24 серпня на НСК "Олімпійський" у Києві відбудеться концерт "День Незалежності з Океаном Ельзи". Спеціальним музичним гостем виступу стане всесвітньо відомий український етно-гурт "ДахаБраха".

Зараз ви читаєте новину «Учасник "Океану Ельзи" покинув гурт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі