Ексклюзиви
вівторок, 05 травня 2015 23:30

У Великобританії знімуть серіал про Фандоріна

У Великобританії знімуть серіал про Фандоріна
joinfo.ua

Романи про пригоди детектива Ераста Фандоріна буде екранізовано для британського телебачення. Про це повідомив автор творів Борис Акунін (Григорій Чхартішвілі) на своїй сторінці у Facebook

"Оскільки російські телеканали віднедавна геть втратили інтерес до подальших екранізацій "Пригод Ераста Фандоріна", я уклав контракт із британцями. Тож Erast Petrovich тепер говоритиме на екрані не російською, а англійською", - пише письменник.

До пілотного сезону увійдуть адаптації трьох романів.

"Після тривалих сумнівів і дискусій вирішили почати зі "Смерті Ахіллеса"; потім піде "Статський радник"; потім, як не дивно, - вельми некамерна "Коронація". Як все це компонуватиметься в один блок, мені поки не дуже зрозуміло", - зазначив автор.

Сам Акунін у проекті буде консультантом - на відміну від попередніх екранізацій, де він був автором сценарію. Письменник зазначив, що згідно з контрактом поки не може озвучити бюджет проекту і дату його виходу на екран.

Зараз ви читаєте новину «У Великобританії знімуть серіал про Фандоріна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі