середа, 07 листопада 2012 10:40

"У 22 роки прочитав першу книжку" - на телебаченні стартує шоу джентльменів
5

Фото: Фото: Наталія Чубенко
Учасник реаліті-шоу Володимир Прокоф'єв (22 роки)
Філіп Лєвшин (19 років) та Вадим Мельничок (20 років)
Учасник реаліті-шоу Сергій Будовий (23 роки)

7 листопада на телеканалі 1+1 стартує реаліті-шоу "Джентльменський набір". Десять хлопців змагатимуться за право стати справжнім джентльменом. Всі вони з сумнівною репутацією та біографією. Хтось виріс без батьків, хтось набував життєвого досвіду в дворах "райончиків". Усіх кандидатів об'єднує бажання раз і назавжди змінити своє життя на краще. Для цього чоловіки й вирушили до Школи джентльменів.

"Зранку я послушник в Кафедральному соборі, а ввечері працюю барменом у нічному клубі, - розповів учасник шоу 23-річний Сергій Будовий. - До церкви пішов після того, як у 17 років потрапив за грати за хуліганство. У клубі до мене приходять люди з різними проблемами. Вони відкриваються мені, як на справжній сповіді. Колись до мене прийшов чоловік і зізнався, що вбив свою дружину".

Протягом двох місяців хлопці жили у розкішному особняку за межами Києва.

"Я "дзига" - вискочка. Мене у Святошинському районі знають всі. У мене важке життя, батько помер від серцевого нападу, коли мені було 11 місяців. Мама знає, що я гулящий і любив дискотеки. У школі не вчився взагалі, замість школи ходив на дачу. На проекті прочитав першу книжку в житті - Дейла Корнегі", - розповів учасник шоу Володимир Прокоф'єв.

Хлопці щодня вивчали етику, естетику, українську та іноземну мову, ораторське мистецтво, основи ведення бізнесу.

"Ми взяли образ Джеймса Бонда - це той чоловік, який міг би бути розумним, кмітливим і мужнім. Таким з яким жінки себе почувались як за кам'яною стіною і пишались ним", - розповіла продюсер шоу Оксана Кучерова.

Взяти участь у проекті подали заявки понад 2 тисячі чоловіків.

"З хлопцями було працювати легше, ніж з дівчатами на проекті "Від пацанки до панянки". Були кулаки, вони напивались, але це не було в перші 15 хвилин, як у дівчат", - розповіла директор Школи джентльменів Наталія Адаменко.

Із 10 учасників до фіналу дійдуть троє. Але переможець буде один і він обере приз - 200 тисяч гривень або навчання в одному з найкращих європейських університетів.

Зараз ви читаєте новину «"У 22 роки прочитав першу книжку" - на телебаченні стартує шоу джентльменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі