неділя, 02 червня 2019 21:45

Одразу пропонує приємно провести час — випити вина та зайнятися сексом - найцікавіші фільми про літо

Одразу пропонує приємно провести час — випити вина та зайнятися сексом - найцікавіші фільми про літо
В фільмі "Парк культури та відпочинку" Крістен Стюарт та Джесі Айзенберг зіграли закоханих підлітків, які працюють в парку атракціонів. indiewire.com

Пропонуємо підбірку цікавих фільмів про літо.

"Назви мене своїм іменем", 2017 рік. Італія, Франція, реж. Лука Гуаданьїно,
Американський філософ приїздить на літо в італійську провінцію, щоб працювати над дисертацією. Заводить стосунки з 17-річним сином професора. Хлопці проводять ці канікули разом на фоні європейських пейзажів. Їм доводить попрощатися наприкінці серпня. Коханці розуміють, що більше не побачать одне одного але завжди пам'ятатимуть це літо.

"Парк культури та відпочинку", 2008. США, реж. Грег Моттола.
Джеймс через фінансові труднощі не може вступити до університету, а тому все літо вимушений працювати у парку розваг. Хлопець закохується у свою колежанку Ем, яка таємно зустрічається з найркрутішим чоловіком в містечку — колишнім рок-музикантом. Дівчина заплутується у стосунках та потрапляє в любовний трикутник, який розбиває серце вразливого Джеймса.

"Вікі Крістіна Барселона", 2008. Іспанія, США, реж. Вуді Аллен.
Американські подруги приїздять на канікули в Барселону. Знайомляться із місцевим мачо. Одразу пропонує приємно провести час — подивитися місто, випити вина та зайнятися сексом. Одна з подруг у захваті від цієї ідеї, а інша звикла до класичних залицянь. Ситуація переростає у любовний трикутник. Столиця Каталонії виступає в якості основного персонажа фільму.

"Краса, що вислизає", 1995. Італія, Франція, реж. Бернардо Бертолуччі.
Юна американка не може змиритися із самогубством матері та відправляється в місця батькіської молодості, в Італію. Вона поселяється у віллі друзів родини. Там майже кожен чоловік намагається з нею переспати. Дівчина розраховує знайти батька, якого ніколи не бачила, та дізнатися більше про загиблу матір.

"Залишися зі мною", 1986. США, реж. Роб Райнер.
Групка підлітків-невдах з провінційного американського містечка відправляються на пошуки трупа, який за слухами лежить в лісі. Вони розраховують стати відомими завдяки репортажам про цю знахідку, а можливо навіть отримати за неї фінансову винагороду. Це екранізація Стівена Кінга та тут немає потойбічного зла. Головними ворогами цих хлопців виступають шкільні хулігани, агресивні старші брати. Хлопці-аутсайдери тримаються разом, щоб більше не дати нікому себе образити. Фільм про дружбу, та той момент, коли вона закінчується із останніми днями літа. Фінальна фраза стірчки: "У мене ніколи більше не було таких друзів, як в дванадцять років. Та в кого вони були?".

"Літо з Монікою", 1953. Швеція, реж. Інгмар Бергман.
Зовсім юні закохані збігають зі Стокгольму на острів, щоб зажити самостійним життям. Це літо є метафорою на стосунки молодих наречених. Вони проводять ці три місяці у коханні та взаєморозумінні, але з приходом осені та народженням першої дитини все змінюється. Молоді сваряться та накопичують ненависть одне до одного. Залишається лише сподіватися на наступне літо.

16 липня в український прокат виходить фільм "Сонцестояння". Давнє містичне свято, яке відмічається в середині літа. В Шведській провінції один раз на 90 років проводиться унікальний обряд з жертвоприношенням. Туди приїздить група американських антропологів. Вони зіштовхуються із жахливими подіями.

Зараз ви читаєте новину «Одразу пропонує приємно провести час — випити вина та зайнятися сексом - найцікавіші фільми про літо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі