вівторок, 15 травня 2007 14:43

Школяр відрубав матері голову напередодні її дня народження

Японська поліція у вівторок заарештувала 17-річного підлітка за підозрою у вбивстві його матері після того, як він прийшов у відділення поліції з відрубаною головою жінки в сумці.

Поліцейські Айдзувакаматсу (префектура Фукусіма), в 200 кілометрах на північ від Токіо, повідомили, що вони заарештували підлітка, учня місцевої середньої школи, після того, як в квартирі, де жив хлопчик, було виявлено обезголовлене тіло його матері.

Як розповів хлопчик на допиті, він убив свою матір в понеділок увечері, поки вона спала, повідомляє агентство Kyodo. Хлопчик з недавніх пір перестав відвідувати школу і спостерігався у психіатра.

У вівторок загиблій жінці повинно було виповнитися 47 років: син убив матір напередодні її дня народження. Як виявилось, підліток з своїм молодшим братом жив в квартирі, де сталося вбивство. Сім"я проживала окремо, а дітей поселили в квартирі, щоб їм було зручно відвідувати школу. За словами сусідів, мати часто приїжджала до дітей у вихідні і прала їх одяг, повідомляє АР.
Зараз ви читаєте новину «Школяр відрубав матері голову напередодні її дня народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі