вівторок, 29 червня 2021 17:30

Серіал "Добрі передвісники" продовжили на другий сезон

Серіал "Добрі передвісники" продовжили на другий сезон
Фото: Amazon У "Добрих передвісниках" янгол Азирафаїл та демон Кроулі у виконанні Майкла Шина (ліворуч) та Девіда Теннанта (праворуч) об'єднуються для порятунку світу

Фентезійний серіал "Добрі передвісники" за однойменним романом Террі Пратчетта та Ніла Ґеймана продовжили на другий сезон. Складатиметься з шести серій. Зйомки розпочнуться цього року в Шотландії.

Оригінальний роман "Добрі передвісники. Ґрунтовні і вичерпні пророцтва Агнеси Оглашенної, відьми" вийшов 1990 року.

Янгол Азирафаїл та демон Кроулі жили на Землі тисячоліттями і звикли перебувати серед людей. Перед загрозою передвіщеного кінця світу вони вирішують об'єднатися та врятувати планету і людство, у той час як інші янголи та демони цікавляться тільки ворожнечею між силами добра і зла, за сюжетом.

Перший сезон "Добрих передвісників" вийшов 2019-го. Ролі Азирафаїла та Кроулі зіграли британські актори Майкл Шин та Девід Теннант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Форсаж 9" зібрав рекордну суму у прокаті за три дні

Після участі у "Добрих передвісниках" Майкл Шин та Девід Теннант разом знялися у комедійному серіалі "Постановка". Дія відбувається під час пандемії Covid-19, актори вимушені працювати над постановкою п'єси у режимі відеоконференцій, за сюжетом. Перший сезон "Постановки" вийшов влітку 2020-го, другий – у січні 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Добрі передвісники" продовжили на другий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі