вівторок, 08 травня 2007 08:35

Сердючка провокує гей-паради у Фінляндії (ФОТО)

Вже почалося прослуховування пісень для конкурсу "Євробачення-2007", який відбудеться в Гельсінкі. Пісні українського виконавця Вєрки Сердючки викликали справжній фурор серед жителів Фінляндії. На вулицях Хельсінкі марширують стихійні гей-паради.

З"явившись в Гельсінкі на початку травня, Вєрка стала національною героїнею Фінляндії. Плакатами з її зображенням завішено все місто, фотографіями Данилко в гламурних костюмах рясніють шпальти провідних газет, а ще фіни не полінувалися випустити спеціальні значки і листівки із зображенням "російської діви". Тираж презентували у провідному гей-барі Гельсінкі. Його швидко розкупили, довелося додруковувати ще 1000 екземплярів для тих, кому не вистачило.

Сердючка легко затьмарила трансвестита з Данії Пітера Андерсена і шведську бісексуальну рок-групу "The Ark", соліста якої називають новим Фредді Мерк"юрі. На питання, чому так вийшло, фіни відповідають, що люблять "фріків". Вони у захваті від екстравагантного вигляду Вєрки, від її відчайдушної веселості, від придуркуватих текстів пісень (які, природно, відразу переклали на англійську та фінську). Фан-клуб Вєрки налічує більше 5 тисяч чоловік, що для маленької Фінляндії — рекорд, передає Главред.

Зараз ви читаєте новину «Сердючка провокує гей-паради у Фінляндії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі