Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 15:07

"Секс і нічого особистого" - Данилко погодився на нову роботу

"Секс і нічого особистого" - Данилко погодився на нову роботу
Андрій Данилко зніметься у романтичній комедії про секс. Фото: telegraf.com.ua

Український артист Андрій Данилко зніметься у романтичній комедії "Секс і нічого особистого".

"Андрій Михайлович дійсно буде в фільмі, причому в дуже несподіваній ролі. Вона буде маленькою, але яскравою. Сам Андрій поставився до цього з великим ентузіазмом. Пару місяців тому ми з ним випадково зустрілися в Києві. Я запропонував йому роль у нашому фільмі, на що Андрій дав позитивну відповідь", - повідомив генеральний продюсер стрічки Влад Ряшин, пише ТСН.

За словами продюсера, роль Данилка залишиться сюрпризом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слав, вибач мене, будь ласка" - Данилко зробив несподівану заяву про Вакарчука-політика

"Секс і нічого особистого" - це адаптація відомого канадського формату "Моя незграбна сексуальна пригода". Державна підтримка картини - 13 млн грн при загальному бюджеті в 26 млн.

Один з авторів сценарію - шоумен Сергій Притула, який пообіцяв об'єднати в фільмі "гумор та романтику". Виробництвом картини займається компанія Star Media.

Прем'єра комедії запланована на День усіх закоханих - 14 лютого 2019 року.

В ефірі телеканалу 112 суддя українського відбору Андрій Данилко приніс свої вибачення за матюки на адресу Олександра Кажияна, директора співачки TAYANNA, а також попросив вибачення у команди співачки.

24 лютого в Києві відбувся фінал українського відбору на конкурс "Євробачення". Після виступу TAYANNA Данилко поставив під сумнів, що учасниця співає наживо.

Зараз ви читаєте новину «"Секс і нічого особистого" - Данилко погодився на нову роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі