середа, 28 лютого 2018 17:11

Данилко пошкодував про свою нецензурну лексику під час нацвідбору Євробачення

Данилко пошкодував про свою нецензурну лексику під час нацвідбору Євробачення
Данилко висловився про нецезурне ставлення до директора Таянни під час нацвідбору Євробачення Фото: Viva!

В ефірі телеканалу 112 суддя українського відбору Андрій Данилко приніс свої вибачення за матерний вираз на адресу Олександра Кажияна, директора співачки TAYANNA, а також попросив вибачення у команди співачки

24 лютого в Києві відбувся фінал українського відбору на конкурс "Євробачення". Після виступу TAYANNA Данилко поставив під сумнів, що учасниця співає наживо. Щоб розвіяти сумніви, звукорежисер СТБ включив "мінус" конкурсного треку. Як виявилося, припущення члена журі не підтвердилися - співачка співала в живу і під овації залу виконала фрагмент пісні ще раз . Проте коментарі Данилко викликали обурення залу і директора співачки, який звернувся до Данилко: "Як вам не соромно, Андрій ?!" На що Данилко відповів нецензурною лексикою.

Про те, що шкодує про інцидент Андрій Данилко зізнався в ефірі загальнонаціонального телеканалу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не потрібно було влаштовувати цей цирк - продюсер про Нацвідбір Євробачення

"Фраза, яка була сказана різко ... я, звичайно, шкодую про це. Чесно скажу: потрібно бути стриманим, потрібно розуміти, що це прямий ефір, що там були і діти".

У продовження розмови з Олесею Бацман, ведучою програми, Данилко додав:

"Вони нервували, він теж зірвався (Олександр Кажиян). Він настільки переживав за Таянну, що я хочу якось її принизити. Але реально це круто, що він кинувся на амбразуру. Я хочу, щоб ця вся історія закінчилася. Я думаю це має зійти нанівець, це все було на емоціях ".

"Ви мене, будь ласка, вибачте за суботню ситуацію, яка сталася. І Таянна, і Міша Ясинський, і Саша Кажиян. Ми всі живемо в одній країні. Я думаю, треба пробачити один одного", - звернувся Данилко.

У свою чергу директор співачки на своїй сторінці в Facebook опублікував пост, яким підтвердив, що конфлікт вичерпаний:

"У цій ситуації я прийму на себе роль учня, який не тримає зла на вчителя, який розлютився . Три роки тому я зрозумів, що любов сильніша за нелюбов. Тому, так, треба пробачити один одного ..."

24 лютого назвали переможця національного відбору Євробачення-2018. Ним став одесит 20-річний MELOVIN з яскравим номером, в якому спалахують підмостки-сходи, на яких стоїть рояль виконавця. MELOVIN представить Україну на пісенному конкурсі в столиці Португалії Лісабоні. Більшість країн, що беруть участь в конкурсі, теж уже встигли вибрати претендентів.

Зараз ви читаєте новину «Данилко пошкодував про свою нецензурну лексику під час нацвідбору Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути