Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2016 15:05

ШARAVARABAND запрошує на весняний концерт у Києві

ШARAVARABAND запрошує на весняний концерт у Києві

Колектив ШARAVARABAND, який представляє новий сучасний формат оркестру народних інструментів, запрошує слухачів на весняний концерт, який відбудеться в столиці 4 березня.

ШARAVARABAND виконує самобутні авторські композиції та українські народні пісні з усіх регіонів країни в аранжуванні відомого скрипаля та керівника оркестру, Святослава Кондратьєва.

До складу колективу входять 12 молодих хлопців та дівчат - артистів оркестру, кожен із яких віртуозно володіє своїм інструментом.

На концерті ви дізнаєтесь, як дивовижно звучить українська кобза, адаптована до сучасного мегаполісу, в руках чарівної Людмили Шорошевої, та почуєте нове звучання народної пісні у виконанні неперевершеного Олександра Форкушака, молодої оперної зірки, та юної співачки Влади Євреімової, відкриття ШARAVARABAND, з якою оркестр нещодавно записав кліп на відому щедрівку "Павочка ходить".

Оркестр розвиває інтерес до українських народних інструментів, їх нового сучасного звучання, залучаючи широке коло любителів хорошої та якісної музики.

В планах колективу – тур Україною та участь в українських та європейських фестивалях.

Місце проведення - Центр культури і мистецтв (вул. Ірининська, 6, ст. м. Золоті Ворота). Початок о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «ШARAVARABAND запрошує на весняний концерт у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі