понеділок, 25 травня 2015 14:30

В Індії затримали російського діджея за зберігання марихуани і кетаміну - ЗМІ

В Індії затримали російського діджея за зберігання марихуани і кетаміну - ЗМІ

У неділю в штаті Керала на півдні Індії був затриманий російський музикант Василь Маркелов, відомий під сценічним псевдонімом Psykovsky, повідомляє ТАСС з посиланням на газету Indian Eхpress. Чоловіка затримали за зберігання наркотиків.

Замначальника поліції міста Коччі Харі Шанкера повідомив, що, крім Маркелова, були затримані ще шість індійців. Операція по затриманню відбулася в ході антинаркотичного рейду на вечірці в п'ятизірковому готелі Meridien. У затриманих були виявлені заборонені в Індії кетамін та марихуана.

Ратиш Наїр, почесний консул Росії у місті Тіруванантапурам (адміністративному центрі Керали) підтвердив факт затримання росіянина і додав, що йому поки не вдалося зв'язатися з музикантом.

Василь Маркелов пише музику в стилі психоделічний транс і виступає як ді-джей.

Раніше повідомлялося, що популярний актор Том Харді напередодні виходу в прокат гучного фільму "Божевільний Макс: Дорога люті" дав відверте інтерв'ю про те, що був наркозалежним, і дивом залишився живий.

Зараз ви читаєте новину «В Індії затримали російського діджея за зберігання марихуани і кетаміну - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі