вівторок, 06 вересня 2016 18:13

Рейтинг каналу "Інтер" підіймав якісний продукт - Юрій Комельков

Рейтинг каналу "Інтер" підіймав якісний продукт - Юрій Комельков

"В мене є друзі на каналі "Інтер". Багато хто його не любить. Він справді поділений на дві кухні - інформаційну і творчу. Спілкуюсь переважно з другою. Там багато україномовних професіоналів. На багатьох міжнародних конкурсах отримують призи за соціальну рекламу.

Працюючи над енциклопедією "Ukraine. The Best. Культурний простір від А до Я" разом з "Інтером" зробив 30 сюжетів про героїв книги", - розповів меценат, власник київської галереї "Триптих" Юрій Комельков.

"Умовив головного редактора показати їх в ранковий прайм-тайм. З виходом кожної серії рейтинг каналу зростав. Виріс навіть вище, ніж до цього був у їхнього ранкового шоу, саме на наших сюжетах. Завдяки якісному продукту. Багато сил віддали цим міні-фільмам про українських митців. Про кожного знімали довго, в різних локаціях. Художник Анатолій Криволап у нас говорить про поетесу Ліну Костенко, балетмейстер Раду Поклітару - про композитора Мирослава Скорика, актор Володимир Горянський - про режисерку Кіру Муратову.

Відео дуже цікаве і не вбиває глядача. Бо триває максимум 4 хвилини. На культурному телепродукті велика помилка показувати півторагодинну зустріч з одним героєм. Через 5 хвилин такої програми хочеться спати.

Який рейтинг при цьому? Потенціал нашого спільного з каналом "Інтер" контенту величезний. Це вже зрозуміли в МЗС. Хочуть перекласти наші фільми англійською".

Презентація арт-енциклопедії "Ukraine. The Best. Культурний простір від А до Я" відбудеться 16 вересня на 23-му Львiвському Форумі видавцiв. Міністерство культури України представить видання на українському стенді книжкового ярмарку у німецькому Франкфурті-на-Майні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Набрав у google "українська культура" і жахнувся - Юрій Комельков

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг каналу "Інтер" підіймав якісний продукт - Юрій Комельков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі