середа, 26 липня 2017 08:49

Показали трейлер 2 сезону "Світу дикого Заходу"

Показали трейлер 2 сезону  "Світу дикого Заходу"

У мережі опублікували трейлер 2 сезону відомого серіалу "Світ дикого Заходу". Відео з'явилось на каналі HBO на Youtube.

Трейлер розповідає про події, які трапилися після фіналу першого сезону.

У жовтні 2016 року відбулася довгоочікувана прем'єра 1 сезону фантастичного серіалу. Новинка від режисера Джонатана Нолана викликала величезний інтерес по всьому світу, як з боку критиків, так і глядачів. Серед фанатів стрічки постало питання: чи буде продовження інтригуючої саги.

Всі шанувальники серіалу з нетерпінням чекали, коли вийде продовження цього захоплюючого телепроекту.

Про конкретну дату виходу 2 сезону серіалу "Світ дикого Заходу" ще невідомо, але поява нового трейлера підтверджує вихід серіалу не раніше 2018 року.

Ще до виходу першого сезону, творці серіалу озвучили плани щонайменше на п'ять сезонів цієї історії.

Події у серіалі розгортаються в тематичному парку розваг під назвою "Західний світ". В цьому місці життя облаштоване за канонами Дикого Заходу. Для розваг сюди приїжджають багаті люди, так як це розвага не з дешевих. Тут клієнти можуть дозволити собі абсолютно все, так як населяють цей парк людиноподібні роботи. Відвідувачі можуть вбивати і гвалтувати мешканців цього парку, поки одного разу роботи виходять з-під контролю і починають самі вбивати своїх господарів.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер 2 сезону "Світу дикого Заходу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі